Groeps reservering U bent van harte welkom als u met een groter gezelschap bent! Wij hebben voor een grotere groep (vanaf 10 personen) een paar opties. U kunt kiezen uit onderstaande menu's. Toch liever een ander voor, hoofd of nagerecht? Overleg dit dan even met ons. Als u nog vragen heeft kunt u ons bellen op: 0182-524884. Menu I € 38,00 Menu 1 VOORGERECHTEN Geitenkaas Geitenkaas uit de oven met peren chutney, balsamico-dressing en hazelnoten. Zalm Huisgerookte zalm met roomkaas- bieslook crème, radijs en kruidensla. Carpaccio Carpaccio van rund met pijnboompittenen basilicum. HOOFDGERECHTEN Vegetarische proeverij; Ravioli met een vulling van spinazie en ricotta, clafoutis van doperwten, munt en feta, polenta en een bitterbal van zomerbiet.Catch of the day Wisselend vis gerecht. Sukade van ‘Thierry Rietveld’Gegrilde Splitsukade met rodewijn saus. DESSERTS Citroentaart Citroentaart met lemoncurd, meringue en liqor 43 roomijs. Menu II € 43,95 Menu 2 VOORGERECHTEN Gazpacho Groene Gazpacho met burrata en chilivlokken. Tonijn Sashimi van tonijn met wasabi mayonaise. SerranohamSerranoham met torpedo garnalen, mangosalsa en vanille mayonaise. HOOFDGERECHTEN Vegetarische proeverij; Ravioli met een vulling van spinazie en ricotta, clafoutis van doperwten, munt en feta, polenta en een bitterbal van zomerbiet. Catch of the day Wisselend vis gerecht. KalfVitender Kalfslende met Aziatisch Hollandaise schuim. DESSERTS Grand dessertEen beetje van dit en een beetje van dat. Menu III € 46,50 Menu 3 Chef's menu: 3 of 4-Gangen verrassingsmenu. Laat u en uw gasten zich verrassen. Ook te bestellen met bijpassend wijnarrangement €70,00 p.p.